SUBCONTRACTACIÓ

La subcontractació és la millor eina per a les empreses a l’hora d’externalitzar serveis.

Tenim molta experiència en el camp de la subcontractació ja que portem més de deu anys oferint aquest servei a les empreses.

Com a empresa de disseny de producte, oferim a les empreses els serveis de subcontractació amb tècnics especialitzats en aquest camp per així donar un servei òptim.

Parlem?

La subcontractació In house, el nostre punt fort

A Designplast som una empresa que ens dediquem a subcontractar els nostres serveis d’enginyeria i disseny de producte a empreses que necessiten suport en el seu departament tècnic o simplement en necessiten un d’especialitzat. Des de fa uns anys a més a més, oferim la subcontractació in house, és a dir, dins de les instal·lacions de l’empresa que la sol·licita.

Gràcies a la incorporació dels nostres tècnics especialitzats a l’empresa, aquesta es beneficia d’una reducció de costos significativa ja que s’estalvia tot una etapa de capacitació del personal i obté un millor rendiment global gràcies a la seva experiència. A més, aquesta opció admet una major flexibilitat dins de l’organització que li permet aplicar talent i recursos en altres sectors estratègics de l’empresa així com una reducció de les despeses fixes.

Subcontractació In house

Designplast s’adapta a les necessitats i als objectius de les empreses que volen tenir una relació de subcontractació amb nosaltres.

Ens posem a treballar en una subcontractació in house?

Si té algun dubte sobre com gestionem la subcontractació in house, només s’ha de posar en contacte amb nosaltres, telefonant o mitjançant el formulari que trobarà en aquesta pàgina web. El nostre departament d’atenció al client li oferirà una atenció personalitzada i l’assessorarà en tot el que sigui necessari.

Apostar per nosaltres és apostar per la tranquil·litat de saber que està treballant amb autèntics professionals de l’enginyeria i el disseny de productes industrials. No perdi més el temps!

En Designplast estamos deseando conocer su proyecto y que descubra como trabajamos, nuestra metodologia, nuestros proyectos…

¡Tenemos ganas de conocerle!

Projectes
Servicios
Contacte