COM TREBALLA DESIGNPLAST I QUINA ÉS LA SEVA METODOLOGIA?

1. Brainstorming inicial i posada en comú d’idees

Les sessions de brainstorming aporten un impuls innovador del qual extraiem les idees creatives. Gràcies a això, combinant i millorant aquestes idees, aconseguim extreure un concepte atractiu que desenvoluparem en etapes posteriors.

2. Disseny i concepte del producte

Un cop tenim la idea clara, comencem amb l’esbós del concepte, sempre buscant formes concretes i centrant-nos en l’estètica. El més important és aconseguir un producte tan estètic com funcional i, per això, unim tots els punts d’anàlisis. Tenim en compte l’experiència d’usuari, la funcionalitat i els costos per a construir un producte final complet.

3. Enginyeria i CAD 3D

Amb el nostre equip d’enginyeria desenvolupem el producte des d’un punt de vista tècnic i busquem solucions per a un bon funcionament i la seva producció. Un cop fet això i amb el producte definit en la seva totalitat, passem a l’elaboració amb CAD 3D.

4. Prototipatge i impressió 3D

Abans de fabricar-lo, realitzem un prototip de la peça o el producte amb la nostra impressora 3D, amb l’objectiu de posar a prova els conceptes pensats i les solucions tècniques.

5. Seguiment de la producció

Conjuntament amb la nostra xarxa de proveïdors, podem oferir un servei complet de producció i muntatge del producte. Realitzem un seguiment exhaustiu de la inversió i l’inici de la producció, de cadascun dels productes que dissenyem.

6. Render i animació

Les animacions i visualitzacions en 3D fan del disseny del producte quelcom atractiu, molt visual i més realista. Contribueixen de forma directa a una millor comercialització del producte..

Vull rebre més informació
Vull veure els projectes de Designplast