ELS PROJECTES D’ENGINYERIA I DISSENY INDUSTRIAL DE DESIGNPLAST

En aquesta pàgina trobarà tots els projectes en els que hem anat participant durant els últims anys. Treballs que ens han situat com un dels estudis d’enginyeria i disseny industrial que més productes ha dissenyat i produït en tota la província de Barcelona. Ens encarreguem tant del disseny de productes industrials com de packaging estructural. A més, som especialistes en contractes “clau en mà”, és a dir que vostè no s’ha de preocupar per res.

Treballem tots els materials amb especial atenció als productes i el packaging de plàstic. Comptem amb un equip de professionals de l’enginyeria i el disseny industrial a l’altura de molt pocs. Estem en disposició de crear prototips tridimensionals que redueixen els errors a la mínima expressió i li donaran una primera idea del que serà el disseny final del seu producte.

Quins productes per a la indústria hem dissenyat últimament

Treballem per a elaborar peces industrials per a tot tipus de productes. Des de taps per a ampolles fins a peces per a cotxes, passant per tot tipus d’envasos estructurals. El que ens agrada és l’enginyeria industrial, que el client quedi satisfet i que els productes solucionin les necessitat per la qual han estat dissenyats. Aquesta és la nostra raó de ser.

Necessita finançament per a portar a terme el seu projecte?

Si té un projecte en ment però li falta finançament per al seu desenvolupament, nosaltres el podem ajudar! Cerquem les ajudes que més s’adaptin a la seva empresa perquè els diners no siguin una barrera a l’hora de tirar endavant la seva idea. Informis de tot el que li podem oferir!

Posis en contacte amb Designplast!

Si necessita els serveis de Designplast, truqui per telèfon o ompli el formulari que trobarà en aquesta pàgina web. A continuació, podrà veure alguns dels productes, peces o envasos que hem dissenyat per als nostres clients. Dediqui dos minuts a conèixer tot el que podem fer per vostè.

Tinc un projecte i vull un pressupost