ANIMACIÓ RENDERIZAT 3D

Creem els vídeos que el seu producte necessita.

A Designplast transformem els seus conceptes en realitat virtual. Creem vídeos de producte en 3D que els permetin veure les idees abans que es facin realitat.

Una animació de renderitzat 3D els permet visualitzar el seu producte finalitzat abans de fer inversions.

És ideal per mostrar en presentacions i captar l’atenció dels seus clients, d’aquesta manera la probabilitat de venda augmenta i el seu producte destaca sobre la competència.

Parlem?

Animació i renderitzat gràcies al modelat 3D

Les animacions 3D són molt útils en el camp industrial, ja que és un mètode molt eficaç per mostrar el producte als seus clients sense haver d’invertir en industrialització. Una presentació de qualitat incrementa exponencialment la confiança dipositada en el projecte i, per tant, el potencial de venda. A més, és una eina didàctica extraordinària per representar un producte amb totes les seves funcionalitats i seqüència de muntatge.

Quin és el procediment?

  1. Idea i 3D. Per començar la creació del vídeo hem de tenir un 3D del producte definit, si no el teniu, nosaltres us podem ajudar.
  2. Seqüències i instruccions de la proposta. Un cop tenim el 3D del producte que volem renderitzar, treballem conjuntament amb el client el que volem que es vegi reflectit al vídeo. Aquest ha d’aportar tota la informació necessària per a una bona realització de l’animació, com ara explicacions del muntatge o funcions del producte. És molt important definir bé les seqüències d’un inici i la durada del vídeo perquè no hi hagi sorpreses.
  3. Pressupost. Amb la durada, les seqüències i la informació definides, es fa un pressupost de l’animació. El preu variarà segons la complexitat i la durada del vídeo.
  4. Correccions. Un cop iniciat el procediment de l’animació, es fa una proposta de materials que es valida conjuntament amb el client.
  5. Vídeo. Abans d’exportar el vídeo, es fa una darrera validació amb el client per assegurar-nos que tot és correcte.

Designplast treballa conjuntament amb el client per elaborar l’animació que s’ajusti a les seves necessitats.

Ens posem a treballar en la seva animació 3D?

Si té qualsevol tipus de dubte, només cal que es posi en contacte amb nosaltres, trucant per telèfon o mitjançant el formulari que trobarà en aquesta pàgina web. El nostre departament d’atenció al client li oferirà una atenció personalitzada i l’assessorarà en tot el que sigui necessari.

Apostar per nosaltres és apostar per la tranquil·litat de saber que està treballant amb autèntics professionals de l’enginyeria i el disseny de productes industrials. No perdi més el temps!

En Designplast estamos deseando conocer su proyecto y que descubra como trabajamos, nuestra metodologia, nuestros proyectos…

¡Tenemos ganas de conocerle!

Projectes
Servicios
Contacte