LA INTERNACIONALITZACIÓ ÉS IMPORTANT PER A DESIGNPLAST

Designplast en aquests darrers anys ha apostat per la internacionalització amb presència a fires internacionals com Alimentària, Hispack, Expoquimia… i Medica, que té lloc a Düsseldorf cada any. Aquesta fira ha estat molt important per l’empresa per propulsar el seu objectiu i aconseguir fer-se un lloc en el món de les tecnologies mèdiques a nivell internacional.

Arrel de la Medica, Designplast passa a ser membre del Clúster Health LSR

Designplast forma part del Clúster Health LSR (Silicona Líquida), un consorci d’empreses industrials (enginyers, motllistes, injectadors…, és a dir, de tots els actors que intervenen en la cadena del cicle d’un producte) de la zona transpirinenca, Espanya i França. En concret, el paper de Designplast dins d’aquest consorci es centra en el disseny de peces i motllos de injecció de LSR. Cal destacar que la silicona líquida és un material molt utilitzat en el sector mèdic gràcies a les seves propietats, com la biocompatibilitat, gran resistència a la deformació per compressió…

mapa internacionalització

Per què ens escullen els nostres clients internacionals?

Som una empresa multisectorial especialitzada en plàstics tècnics i sempre estem a l’última en tècniques de disseny i nous materials. A més, oferim un tracte proper amb el client i amb les màximes facilitats per a un bon treball conjunt tot i la distància.

Quines institucions ens avalen?

Institucions com la Cambra de Comerç de Barcelona i Acció (Generalitat de Catalunya) confien en nosaltres per participar en les seves accions internacionals, a més de PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) de la qual també som socis.

En què podem ajudar-lo?

Si necessita qualsevol dels nostres serveis o només està pensant en demanar informació, no dubti a posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client. Ens posarem a treballar des del primer minut, per oferir-li la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.