LA INTERNACIONALITZACIÓ ÉS IMPORTANT PER A DESIGNPLAST

Designplast en aquests darrers anys ha apostat per la internacionalització amb presència a fires internacionals com Alimentària, Hispack, Expoquimia… i Medica, que té lloc a Düsseldorf cada any. Aquesta fira ha estat molt important per l’empresa per propulsar el seu objectiu i aconseguir fer-se un lloc en el món de les tecnologies mèdiques a nivell internacional.

Designplast passa a ser membre del Clúster Health LSR i el BCN Medicare Industrial Hub

Designplast forma part del Clúster Health LSR (Silicona Líquida), un consorci d’empreses industrials (enginyers, motllistes, injectadors…, és a dir, de tots els actors que intervenen en la cadena del cicle d’un producte) de la zona transpirinenca, Espanya i França. En concret, el paper de Designplast dins d’aquest consorci es centra en el disseny de peces i motllos de injecció de LSR. Cal destacar que la silicona líquida és un material molt utilitzat en el sector mèdic gràcies a les seves propietats, com la biocompatibilitat, gran resistència a la deformació per compressió…

L’any 2021, Designplast s’integra al BCN Medicare Industrial Hub, un grup d’empreses especialitzat en l’àmbit de les tecnologies mèdiques. El nou hub català es crea per satisfer la necessitat del mercat a trobar solucions integrals en el sector mèdic. Així que 7 empreses multidisciplinàries en els àmbits del disseny, enginyeria, electrònica, planxa, injecció de plàstic…s’ajunten per donar un servei integral de qualitat.

mapa internacionalització

Per què ens escullen els nostres clients internacionals?

Som una empresa multisectorial especialitzada en plàstics tècnics i sempre estem a l’última en tècniques de disseny i nous materials. A més, oferim un tracte proper amb el client i amb les màximes facilitats per a un bon treball conjunt tot i la distància.

Quines institucions ens avalen?

Institucions com la Cambra de Comerç de Barcelona i Acció (Generalitat de Catalunya) confien en nosaltres per participar en les seves accions internacionals, a més de PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) de la qual també som socis.

En què podem ajudar-lo?

Si necessita qualsevol dels nostres serveis o només està pensant en demanar informació, no dubti a posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client. Ens posarem a treballar des del primer minut, per oferir-li la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.