ENGINYERIA DE PRODUCCIÓ

A què es dediquen les empreses d’enginyeria industrial?

Les persones que han estudiat enginyeria de producció i s’han especialitzat en el sector industrial, es dediquen a desenvolupar processos de disseny i fabricació de productes o peces per a la indústria. Treballen en la planificació, el disseny, la producció i l’optimització de mercaderies, aliments o productes. Solen treballar per a empreses d’enginyeria industrial com Designplast.

PARLEM?

Què és el que fa Designplast com a empresa d’enginyeria industrial?

Com a empresa d’enginyeria industrial, podem assegurar que Designplast també gaudeix de molta experiència i d’uns ciments sòlids. Ens hem especialitzat en el disseny de motllos d’injecció de diversos materials: plàstic, alumini, bimatèria…i tot tipus d’utillatges per a un bon control de qualitat de cada producte. Les nostres directrius i la nostra metodologia de treball sempre han estat marcades per valors com l’efectivitat, la funcionalitat, l’estètica o els costos ajustats a la butxaca de cada client. Dissenyem solucions a mida, per a l’automatització dels processos de control dins de les cadenes industrials. Segurs, àgils i personalitzats per a cada client amb el que treballem o hem treballat.

Sempre ens ha caracteritzat el ser rigorosos i professionals des del punt de vista tècnic, amb l’objectiu d’oferir el millor servei possible a les empreses que han decidit confiar en nosaltres.

Empresas de ingeniería industrial de Barcelona

L’enginyeria de producció és aquella part de l’enginyeria que es dedica a l’elaboració de productes específics per a la indústria.

Per què confiar en Designplast com equip d’enginyeria de producció industrial?

Per moltes raons. Portem més de vint-i-cinc anys dedicats exclusivament al disseny industrial de productes i hem participat en molts projectes que avalen tant la nostra experiència com la nostra professionalitat. Si necessita els nostres serveis, només ha de posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client per a resoldre qualsevol dubte. En un tres i no res començarem amb l’estudi de el disseny industrial del producte i amb el seu posterior desenvolupament. Encara s’ho està pensant?


En Designplast estamos deseando conocer su proyecto y que descubra como trabajamos, nuestra metodologia, nuestros proyectos…

¡Tenemos ganas de conocerle!

Projectes
Servicios
Contacte