EQUIP

Som la segona generació d’una empresa familiar.

Ramon, el fundador i projectista mecànic de professió, va començar la seva carrera professional com a projectista de motlles d’injecció de plàstic. L’any 1992 va fundar la seva pròpia empresa, Estudi Delineació i Projectes, que anys més tard esdevindria el que és ara Designplast. Amb aquest canvi es van ampliar els serveis i va passar de ser un simple estudi de disseny de motlles d’injecció de plàstic a ser una empresa de disseny i enginyeria de producte especialitzada en material plàstic.

El 2016 s’incorporà a l’empresa Cristina, enginyera de disseny de producte (UPC) i màster en disseny de packaging (ELISAVA) que va afegir un valor afegit a Designplast mostrant un altre perfil de l’empresa, actual i renovat. Gràcies al coneixement adquirit en altres empreses, va ser el moment d’incorporar el disseny de packaging per donar un servei més complet als nostres clients.

Comptem amb un equip d’enginyers industrials i dissenyadors de producte que s’encarregaran de totes les facetes del seu projecte. Des de la primera idea fins al packaging estructural, passant per la producció gràcies al nostre equip de col·laboradors o el desenvolupament d’un prototip amb les nostres impressores 3D.

Ramon Castells

Director tècnic

Cristina Castells

Enginyera de producte i packaging

Martí Riera

Dissenyador industrial

Guillem Ryan

Màrqueting i gestió comercial