DISSENY INTEGRAL | CLAU EN MÀ

Què és un contracte clau en mà com els que portem a terme en el nostre estudi de disseny industrial?

PARLEM?

Els contractes “clau en mà”, també anomenats “Turnkey Projects”, són aquells en els que una empresa es compromet amb un client a realitzar un projecte industrial de principi a fi.

A Designplast, tenim molta experiència en aquest tipus de projectes, i amb el temps i la professionalitat del nostre equip, ens hem convertit en un dels estudis de disseny industrial de referència a Barcelona i Catalunya.

Quines etapes tenen els “Turnkey Projects” de Designplast? 

En primer lloc, ens encarregarem de la posada en marxa, seguint sempre les directrius i especificacions que haguem establert amb el client a priori: plànols tècnics, prototips, modelatge en tres dimensions…

Aleshores entren en joc els nostres col·laboradors, que s’encarregaran del procés de fabricació del producte o la mercaderia en qüestió. Un cop acabat, realitzarem tots els controls de qualitat necessaris per a garantir que es compleix amb el reglament i amb el que estipula la llei en cada cas. A ningú li agraden les sorpreses d’última hora i per això és tan important fer bé aquesta part del procés.

Aleshores vindrà el packaging estructural i l’etiquetatge, per a això comptem amb un equip de dissenyadors i grafistes format per autèntics especialistes.

Li entregarem en els terminis estipulats i sense cap complicació per a vostè. Aquesta és la virtut de la nostra feina.

Llaves en mano Designplast

Portem molts anys executant projectes i contractes “clau en mà” per a moltes empreses d’aquest país.

Per què contractar a Designplast com estudi de disseny industrial?

Perquè la nostra experiència com especialistes del disseny industrial de tot tipus de productes i mercaderies està àmpliament demostrada. Al llarg de la nostra història, hem realitzat molts projectes basats en aquesta metodologia de treball, els contractes “clau en mà” i hem treballat per a moltíssimes empreses de diferents sectors industrials.

Explica’ns què és el que necessita i li farem realitat. En això consisteix la nostra feina diària. Confiï en Designplast si vol que el seu projecte tiri endavant!

En Designplast estamos deseando conocer su proyecto y que descubra como trabajamos, nuestra metodologia, nuestros proyectos…

¡Tenemos ganas de conocerle!

Projectes
Servicios
Contacte