ELS SERVEIS QUE OFERIM A DESIGNPLAST

Designplast es dedica a l’enginyeria i al disseny industrial de productes de qualitat, amb l’objectiu de crear noves oportunitats de negoci dins del sector. Naixem l’any 1992 com a enginyeria de productes plàstics i, amb el temps, hem anat creixent fins a aconseguir situar-nos com una empresa de referència a Catalunya. Gràcies a la nostra experiència podem oferir serveis personalitzats com assessorament en el disseny per a una reducció de costos, projectes clau en mà on gestionem tota la producció, subcontractació de personal per donar suport a les empreses in situ i animació de productes en 3D per donar vida als projectes abans que es facin realitat. Amb aquests serveis, ajudem als nostres clients a millorar la seva experiència en el procés del desenvolupament del producte. 

serveis designplast

Dit això, en què podem ajudar-lo?

Si necessita qualsevol dels nostres serveis o tan sols està pensant en demanar informació, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client, trucant per telèfon o mitjançant el nostre formulari de contacte que trobarà en aquesta web. Ens posarem a treballar des del primer moment, per oferir-li la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.

consultoria designplast

CONSULTORIA

Som una consultoria de disseny, que ens dediquem a l’enginyeria i al disseny del producte. Tenim la finalitat de reduir costos en la fabricació mitjançant la optimització del disseny, gràcies a l’àmplia experiència que tenim, pel gran coneixement del mercat i per la fabricació de proximitat.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE CONSULTORÍA
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

DISSENY INTEGRAL | CLAU EN MÀ

Per a un millor servei, oferim la possibilitat d’entregar el producte finalitzat. Si el client ho desitja, gràcies als nostres col·laboradors podem realitzar un projecte des del concepte fins a la seva industrialització amb totes les garanties de qualitat. D’aquesta manera el client no s’ha de preocupar per res.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE DISSENY INTEGRAL | CLAUS EN MÀ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
diseño industrial de productos barcelona
subcontratación

SUBCONTRACTACIÓ IN HOUSE

Si ets una empresa que necessita reforçar el seu equip, nosaltres li oferim la solució amb el mètode de subcontractació In house. Gràcies al nostre personal experimentat, no s’haurà de preocupar de la seva formació ni de les despeses.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE SUBCONTRACTACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

ANIMACIÓ RENDERITZAT 3D

L’animació de producte és ideal per mostrar en presentacions i captar l’atenció dels seus clients, així la probabilitat de venda augmenta i el seu producte destaca davant la competència.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ANIMACIÓ 3D
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

En què podem ajudar-lo?

Si necessita qualsevol dels nostres serveis o només està pensant en demanar informació, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client. Ens posarem a treballar des del primer minut, per a oferir-li la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.