EL DISSENY INDUSTRIAL DE PRODUCTES, LA RAÓ DE SER I L’ÀNIMA DE DESIGNPLAST

Designplast es dedica a l’enginyeria  i al disseny industrial de productes de qualitat, amb l’objectiu de crear noves oportunitats de negoci dins del sector. Naixem l’any 1992, com a enginyeria de productes plàstics i, amb el temps, hem anat creixent fins a aconseguir situar-nos com una empresa de referència a Catalunya. Bona prova d’això, la trobem en cadascun dels projectes en els que hem tingut el plaer de participar durant tots aquests anys.
Comptem amb un equip de professionals i tècnics especialistes de
l’enginyeria industrial i el disseny de packaging, que són la garantia més fiable de la nostra professionalitat i experiència com a empresa.

Quin és l’objectiu de Designplast com a dissenyadors industrials de producte?

Creiem que la millor forma d’ajudar als nostres clients a aconseguir l’èxit professional, passa per a oferir-los solucions a mida per als seus problemes industrials. Des de la concepció i la preprodcucció del producte, fins al seu desenvolupament, ens encarreguem de tot el procés, sense que els clients s’hagin de preocupar de res. Aquesta és la nostra tasca principal des que vam començar ja fa més de dues dècades. .

Dit això, en què podem ajudar-lo?

Si necessita qualsevol dels nostres serveis o tan sols està pensant en demanar informació, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client, trucant per telèfon o mitjançant el nostre formulari de contacte que trobarà en aquesta web. Ens posarem a treballar des del primer moment, per oferir-li la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.

El disseny de Packaging, una altra de les nostres especialitats

Des de l’any 2016, hem afegit el disseny de packaging de productes en els nostres serveis. La intenció de fer-ho, era mostrar un altre perfil de l’empresa, actual i renovat, on incorporem el disseny gràfic com un dels pilars fonamentals de la nostra identitat de marca, juntament amb el disseny industrial de productes. Designplast sempre ha apostat per la innovació i això n’és una prova evident.

diseño industrial de productos igualada

PACKAGING ESTRUCTURAL

Estem especialitzats en el desenvolupament de la part estructural de l’envàs, podem treballar amb qualsevol tipus de material, ja sigui plàstic com fusta, vidre, metall…ens adaptem a les peticions dels clients.

Més info sobre packaging estructural
Contactar amb Designplast

DISSENY DEL PRODUCTE A MIDA

Desenvolupem el disseny de producte segons les necessitats del client. Sempre treballem en consonància amb ell, de forma totalment personalitzada. Amb els seus objectius en ment, ens adaptem a la normativa vigent i realitzem els controls de qualitat pertinents per a què no hi hagi errors inesperats en cap moment.

MÉS INFO SOBRE DISSENY DEL PRODUCTE A MIDA
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
diseño industrial de productos manresa
diseño industrial de productos vic

ENGINYERIA DE PRODUCCIO

Dins l’àmbit de l’enginyeria de producció, dissenyem motllos de injecció de diversos materials i tot tipus d’utillatges per a un bon control de qualitat. Sempre prioritzem i ens regim per valors com l’efectivitat, la funcionalitat, l’estètica i l’ajustament dels costos a les necessitats dels clients.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ENGINYERIA DE PRODUCCIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

DISSENY INTEGRAL | CLAU EN MÀ

Per a un millor servei, oferim la possibilitat d’entregar el producte finalitzat. Si el client ho desitja, gràcies als nostres col·laboradors podem realitzar un projecte des del concepte fins a la seva industrialització amb totes les garanties de qualitat. D’aquesta manera el client no s’ha de preocupar per res.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE DISSENY INTEGRAL | CLAUS EN MÀ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
diseño industrial de productos barcelona
subcontratación

SUBCONTRACTACIÓ IN HOUSE

Si ets una empresa que necessita reforçar el seu equip, nosaltres li oferim la solució amb el mètode de subcontractació In house. Gràcies al nostre personal experimentat, no s’haurà de preocupar de la seva formació ni de les despeses.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE SUBCONTRACTACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

En què podem ajudar-lo?

Si necessita qualsevol dels nostres serveis o només està pensant en demanar informació, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client. Ens posarem a treballar des del primer minut, per a oferir-li la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.