DISSENY DE PRODUCTE A MIDA

Som experts en el disseny de productes industrials, aconseguirem exactament el que necessita.

El disseny de productes industrials a mida és la nostra especialitat. Solem treballar amb empreses del sector de l’automoció i la cosmètica, seguint sempre la normativa vigent en cada cas.

Per altra banda, ens hem centrat en el disseny de peces per al sector de la ventilació, arribant a treballar per a les millors marques del país. Els nostres serveis van molt més enllà del disseny de producte, doncs ens podem encarregar també, sense cap problema, del packaging estructural.

Com a empresa de disseny de productes industrials, ens encarregarem de tot el procés, des de la concepció i disseny inicial, fins a l’entrega de la peça finalitzada. Sense que s’hagi de preocupar per res.

Parlem?

El disseny de producte industrial a mida gràcies al modelatge 3D

La nostra metodologia de treball és molt senzilla i clara. Desenvolupem la idea conjuntament amb vostè i d’aquesta manera definim els objectius que hem d’assolir. Aleshores nosaltres busquem la solució més adequada, sempre pensant en l’estètica, funcionalitat i el cost. Una vegada tenim el producte definit, passem a la seva execució amb el programa 3D, en el que veurem un resultat molt més realista. Per a la verificació de les formes i el muntatge, en primer lloc, prototiparem el producte o peça. Una vegada aprovada ens disposarem a realitzar els plànols per a la seva futura fabricació. Evidentment, l’informarem de tots els avanços que anem fent, treballant sempre coordinats amb el seu equip.

S’ha de tenir en compte que el modelatge en 3D, amb una bona renderització, es pot utilitzar per a campanyes publicitàries i anuncis en els mitjans o en les xarxes socials.

diseño industrial de productos a medida

Designplast s’adapta a les necessitats i als objectius dels seus clients d’una forma totalment personalitzada quan dissenya els seus productes industrials.

Ens posem a treballar en els seu producte fet a mida?

Si té dubtes sobre un projecte, idea o producte, només s’ha de posar en contacte amb nosaltres, trucant per telèfon o mitjançant el formulari que trobarà en aquesta pàgina web. El nostre departament d’atenció al client li oferirà una atenció personalitzada i l’assessorarà en tot el que sigui necessari.
Apostar per nosaltres és apostar per la tranquil•litat de saber que està treballant amb autèntics professionals de l’enginyeria i el disseny de productes industrials. No perdi el temps!

En Designplast estamos deseando conocer su proyecto y que descubra como trabajamos, nuestra metodologia, nuestros proyectos…

¡Tenemos ganas de conocerle!

Projectes
Servicios
Contacte