Loading...
Home-ca2020-01-09T15:32:14+01:00

Qui som?

Designplast és una empresa d’enginyeria i disseny industrial, que també ofereix serveis de packaging a mida, situada a la localitat catalana de Vic, a la província de Barcelona. Portem més de vint-i-cinc anys dissenyant tot tipus de productes i peces per a diferents empreses dins del sector de la indústria. Comptem amb un equip d’enginyers i dissenyadors industrials que li donaran la millor solució al seu problema.

Parlem del que necessita?

Serveis

packaging estructural

PACKAGING
ESTRUCTURAL

Des de l’any 2016, ens hem especialitzat en el packaging estructural, és a dir, en la part estructural de l’envàs dels productes. Treballem amb tot tipus de materials: plàstic, fusta, vidre, metall…sempre ens adaptem i busquem la millor solució per a respondre a les necessitats i peticions dels nostres clients.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
Diseño de producto a medida

DISSENY DEL PRODUCTE
A MIDA

Desenvolupem el disseny de producte segons les necessitats del client. Sempre treballem en consonància amb ell, de forma totalment personalitzada. Amb els seus objectius en ment, ens adaptem a la normativa vigent i realitzem els controls de qualitat pertinents per a què no hi hagi errors inesperats en cap moment.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
ingenieria de producción

ENGINYERIA DE
PRODUCCIÓ

Dins l’àmbit de l’enginyeria de producció, dissenyem motllos de injecció de diversos materials i tot tipus d’utillatges per a un bon control de qualitat. Sempre prioritzem i ens regim per valors com l’efectivitat, la funcionalitat, l’estètica i l’ajustament dels costos a les necessitats dels clients.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

DISSENY INTEGRAL
CLAU EN MÀ

Ens encanta que el client no s’hagi de preocupar per res. Som especialistes dels contractes “clau en mà”. Si ho desitja, gràcies als nostres col•laboradors, podem realitzar un projecte des de la preproducció i el disseny fins a acabar amb la producció del mateix, amb totes les garanties de qualitat.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

¿Vols estar al dia dels nostres projectes?

Subscriu-te al nostre butlletí amb tan sols un clic. >>

Newsletter
Vull rebre informació sobre els serveis de Designplast.

Últims projectes

VEURE MÉS PROJECTES

Blog de notícies

Més artícles del BLOG
Go to Top