Loading...
Home-ca2023-10-18T17:35:42+02:00

Qui som?

Som l’estudi d’enginyeria i disseny industrial que està buscant. Designplast és una empresa formada per enginyers i dissenyadors industrials experts en el disseny de productes del sector plàstic, també ofereix serveis de packaging a mida, situada a la localitat catalana de Vic, a la província de Barcelona. Portem més de trenta anys dissenyant tot tipus de productes i peces per a diferents empreses dins del sector de la indústria.

Parlem del que necessita?

Serveis

consultoria

CONSULTORIA

Som una consultoria de disseny, que ens dediquem a l’enginyeria i al disseny del producte. Tenim la finalitat de reduir costos en la fabricació mitjançant la optimització del disseny, gràcies a l’àmplia experiència que tenim, pel gran coneixement del mercat i per la fabricació de proximitat.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
consultoria

SUBCONTRACTACIÓ

Tenim molta experiència en el camp de la subcontractació ja que portem més de deu anys oferint aquest servei a les empreses.
Com a empresa de disseny de producte, oferim a les empreses els serveis de subcontractació amb tècnics especialitzats en aquest camp per així donar un servei òptim.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
packaging estructural

PACKAGING
ESTRUCTURAL

Des de l’any 2016, ens hem especialitzat en el packaging estructural, és a dir, en la part estructural de l’envàs dels productes. Treballem amb tot tipus de materials: plàstic, fusta, vidre, metall…sempre ens adaptem i busquem la millor solució per a respondre a les necessitats i peticions dels nostres clients.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
Diseño de producto a medida

DISSENY DEL PRODUCTE
A MIDA

Desenvolupem el disseny de producte segons les necessitats del client. Sempre treballem en consonància amb ell, de forma totalment personalitzada. Amb els seus objectius en ment, ens adaptem a la normativa vigent i realitzem els controls de qualitat pertinents per a què no hi hagi errors inesperats en cap moment.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
ingenieria de producción

ENGINYERIA DE
PRODUCCIÓ

Dins l’àmbit de l’enginyeria de producció, dissenyem motllos de injecció de diversos materials i tot tipus d’utillatges per a un bon control de qualitat. Sempre prioritzem i ens regim per valors com l’efectivitat, la funcionalitat, l’estètica i l’ajustament dels costos a les necessitats dels clients.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

DISSENY INTEGRAL
CLAU EN MÀ

Ens encanta que el client no s’hagi de preocupar per res. Som especialistes dels contractes “clau en mà”. Si ho desitja, gràcies als nostres col•laboradors, podem realitzar un projecte des de la preproducció i el disseny fins a acabar amb la producció del mateix, amb totes les garanties de qualitat.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

ANIMACIÓ RENDERITZAT 3D

L’animació de producte és ideal per mostrar en presentacions i captar l’atenció dels seus clients, així la probabilitat de venda augmenta i el seu producte destaca davant la competència.

MÉS INFORMACIÓ
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST

¿Vols estar al dia dels nostres projectes?

Subscriu-te al nostre butlletí amb tan sols un clic. >>

Newsletter
Vull rebre informació sobre els serveis de Designplast.

Últims projectes

VEURE MÉS PROJECTES

Blog de notícies

Més artícles del BLOG
Go to Top