PACKAGING ESTRUCTURAL

Ja som una de les empreses de packaging de referència de Barcelona

Des de l’any 2016, el packaging estructural és una de les nostres especialitats i quelcom que ens defineix com a empresa. Disposem d’un departament dedicat exclusivament al disseny de packaging de productes. Ens hem centrat en perfeccionar els envasos dels productes o aliments dels nostres client, sempre segons les seves necessitats.

Això ens ha situat en poc temps com una de les empreses de packaging de referència a la província de Barcelona. Treballem diversos materials, tant el plàstic, com la fusta, el metall o el vidre. Ens encarreguem del disseny integral del packaging estructural per a productes específics. Solem treballar, principalment, amb els sectors de l’alimentació, la cosmètica i la perfumeria, però som capaços d’adaptar-nos a qualsevol sector. Tot sense que s’hagi de pagar un preu excessiu ni patir pel terminis de lliurament. Som autèntics professionals del packaging a mida.

PARLEM?

Quines possibilitats li oferim com a empresa de packaging?

Com a empresa de packaging de la província de Barcelona, tenim molt a dir en tot el que és referent al packaging estructural. Es trobarà amb un equip de professionals, acostumats a treballar amb uns terminis de lliurament limitats i amb la innovació sempre present. Amb uns bons dissenys, aconseguirà marcar la diferència respecte a la seva competència directa i contribuirà al creixement i a la reputació de la seva marca. No s’equivoqui, de cara al client tots els detalls compten i, avui dia, el packaging s’ha convertit en tot un imprescindible.

És molt important tenir en ment un bon packaging de productes per a elevar la seva imatge a identitat de marca i a un bon reconeixement en els lineals, el que el beneficiarà comercial i econòmicament.

CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
empresas de packaging

Un dels pilars de la nostra identitat de marca, l’altra cara de DESIGNPLAST, el packaging estructural

Tot el que farem per vostè si decideix confiar en nosaltres!

Treballem totes les dimensions i mides que pugui imaginar. També ens encarreguem de la impressió del disseny del logotip a la seva imatge gràfica. Si té dubtes respecte al disseny, el nostre equip de professionals l’assessorarà de la millor manera, fins que trobin la solució ideal per al seu problema o necessitat. Així de simple!

Ens encarregarem de tot el procés fins que la seva idea sigui una realitat. Sense que vostè s’hagi de preocupar de res, aquesta és la nostra feina.

Simplement s’ha de posar en contacte amb nosaltres. Parlem del que necessita?

SOL·LICITAR MÉS INFORMACIÓ

En Designplast estamos deseando conocer su proyecto y que descubra como trabajamos, nuestra metodologia, nuestros proyectos…

¡Tenemos ganas de conocerle!

Projectes
Servicios
Contacte