EL DISSENY, LA RAÓ DE SER I L’ÀNIMA DE DESIGNPLAST

Quin és l’objectiu de Designplast com a dissenyadors industrials de producte?

Creiem que la millor forma d’ajudar als nostres clients a aconseguir l’èxit professional, passa per a oferir-los solucions a mida per als seus problemes industrials. Des de la concepció i la preprodcucció del producte, fins al seu desenvolupament, ens encarreguem de tot el procés, sense que els clients s’hagin de preocupar de res. Aquesta és la nostra tasca principal des que vam començar ja fa més de dues dècades. .

El disseny de Packaging, una altra de les nostres especialitats

Des de l’any 2016, hem afegit el disseny de packaging de productes en els nostres serveis. La intenció de fer-ho, era mostrar un altre perfil de l’empresa, actual i renovat, on incorporem el disseny gràfic com un dels pilars fonamentals de la nostra identitat de marca, juntament amb el disseny industrial de productes. Designplast sempre ha apostat per la innovació i això n’és una prova evident.

diseño industrial de productos igualada

PACKAGING ESTRUCTURAL

Estem especialitzats en el desenvolupament de la part estructural de l’envàs, podem treballar amb qualsevol tipus de material, ja sigui plàstic com fusta, vidre, metall…ens adaptem a les peticions dels clients.

Més info sobre packaging estructural
Contactar amb Designplast

DISSENY DEL PRODUCTE A MIDA

Desenvolupem el disseny de producte segons les necessitats del client. Sempre treballem en consonància amb ell, de forma totalment personalitzada. Amb els seus objectius en ment, ens adaptem a la normativa vigent i realitzem els controls de qualitat pertinents per a què no hi hagi errors inesperats en cap moment.

MÉS INFO SOBRE DISSENY DEL PRODUCTE A MIDA
CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
diseño industrial de productos manresa

En què podem ajudar-lo?

Si necessita qualsevol dels nostres serveis o només està pensant en demanar informació, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client. Ens posarem a treballar des del primer minut, per a oferir-li la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.