CONSULTORIA

En què consisteix ser una consultoria de disseny?

Una consultoria en disseny consisteix que els experts analitzin i comprenguin les necessitats de l’empresa, per crear i desenvolupar millores pel que fa a productes gràfics i percepcions creatives. Per a això es requereixen certes característiques del consultor de disseny, que són més profitoses en aquests casos.

Nosaltres som una consultoria de disseny, que ens dediquem a l’enginyeria i al disseny del producte. Tenim la finalitat de reduir costos en la fabricació mitjançant la optimització del disseny, gràcies a l’amplia experiència que tenim, pel gran coneixement del mercat i per la fabricació de proximitat.

PARLEM?

Com ho fem?

Portem gairebé 30 anys en el sector de la industria i una llarga experiència en el món del plàstic.

Amb tot aquest temps hem estat dissenyant i seguim dissenyant els productes de manera que a part d’estètics i funcionals tinguin una geometria, la qual, els utillatges siguin més econòmics.

L’experiència que tenim ens ha portat a tenir un gran coneixement del mercat, i estar al dia de les novetats i canvis del mercat, adaptant-nos a les necessitats i circumstàncies.

Gràcies a la xarxa de proveïdors locals podem garantir una millor qualitat del producte, rapidesa en l’entrega i millors costos en utillatges, motllos, matrius, sistemes de control… entre un 10-15% en comparació amb Àsia.

CONTACTAR AMB DESIGNPLAST
consultoria designplast

Ens presentem com a consultoria de disseny amb la finalitat de reduir costos en la fabricació.

Si té algun dubte consulta’ns

Si té algun dubte sobre com gestionem la consultoria, només s’ha de posar en contacte amb nosaltres, telefonant o mitjançant el formulari que trobarà en aquesta pàgina web. El nostre departament d’atenció al client li oferirà una atenció personalitzada i l’assessorarà en tot el que sigui necessari.

Apostar per nosaltres és apostar per la tranquil·litat de saber que està treballant amb autèntics professionals de l’enginyeria i el disseny de productes industrials. No perdi més el temps!

SOL·LICITAR MÉS INFORMACIÓ

En Designplast estamos deseando conocer su proyecto y que descubra como trabajamos, nuestra metodologia, nuestros proyectos…

¡Tenemos ganas de conocerle!

Projectes
Servicios
Contacte