Project Description

OBRIDOR DE PORTES

Les manetes de les portes són un punt de contagi molt fort, d’aquesta manera, a Designplast hem desenvolupat un obridor de portes dissenyat exclusivament per a combatre la pandèmia del coronavirus.

L’objectiu d’aquest producte és suprimir el contacte de les mans amb la maneta de la porta i d’aquesta manera evitar el contagi de coronavirus per aquesta via. La seva utilització es basa en obrir la porta amb l’avantbraç amb l’ajuda d’aquest obridor.

La fixació d’aquest producte a la maneta de la porta es fa a través de dues brides o tres si la porta és molt pesada i cinta de doble cara. Perquè l’usuari sàpiga com ha d’utilitzar el producte és convenient enganxar aquestes instruccions a la porta.

Per a portes amb pom cilíndric hem creat un adaptador que també té un fàcil muntatge amb cinta de doble cara i una brida, el seu funcionament és el mateix que en el obridor de portes convencional. Tots dos obridors estan fets d’ABS injectat, el que el fa un element de protecció resistent i durador.

Aquest EPI és ideal per a zones amb una contínua circulació de persones en què el contagi de coronavirus pot ser molt fàcil, com poden ser banys públics, oficines, hotels, càmpings, escoles, comunitat de veïns…

Designplast distribueix altres elements de protecció a aquesta pàgina web.

REALITZA LA TEVA COMANDA ARA