Project Description

MMM…PASTÍS DE FORMATGE

Redisseny d’un envàs per al pastís de formatge que s’ha ideat per millorar-lo en termes de sostenibilitat. Els principals canvis aplicats han estat en primer lloc el material; aquest passa de ser de PP a PLA, un material biodegradable; en segon lloc, el disseny estructural, s’ha fet un disseny a mida on s’ha optimitzat la geometria, fins ara s’utilitzava un envàs estàndard que no s’ajustava al producte, això comportava un gran cost a nivell de logística.

El nostre client, una empresa tradicional que utilitza les receptes de l’àvia per fer unes delicioses postres, ens ha inspirat per a crear l’estètica del packaging. Un disseny que ens recorda les antigues fresqueres, un recipient on s’emmagatzemaven els formatges.

Aquest és un producte inclusiu ja que el producte es pot llegir en braille, les persones amb discapacitat visual els és més fàcil identificar el producte al lineal.
Aquest és un producte d’un sol ús però amb el seu disseny animem l’usuari a reutilitzar-lo com a carmanyola per a altres aliments.

Veure el vídeo.

Client: Postres Masgrau.