PRIMERA JORNADA BCN MEDICARE INDUSTRIAL HUB

Dimecres dia 23 de novembre el BCN Medicare Industrial Hub, d’on n’és partícip Designplast, va organitzar la primera jornada per presentar l’associació.

La trobada va començar a les 10 del matí a les oficines d’Ànima Design a Barcelona. Es van aplegar desenes de professionals de l’àmbit sanitari interessats en aquest nou Hub que combina la tecnologia amb la salut. Després d’una lleugera benvinguda, els assistents van poder escoltar el que el BCN Medicare Industrial Hub els ofereix: set empreses especialitzades en tota la cadena de valor d’un producte, des del concepte fins al producte final. Donant així una solució integral a les empreses. Seguidament, Xavier Plantà del Centre Tecnològic Eurecat, ens va oferir una ponència parlant dels bioplàstics i biomaterials. Va plantejar tota la problemàtica que hi ha arrel de la mala gestió dels plàstics i tot el que comporta la utilització dels bioplàstics. Un cop finalitzada la presentació, vam fer un petit refrigeri on vam tenir l’oportunitat de fer xarxa amb els assistents i comentar el que els hi havia semblat aquesta primera presentació del Hub. En aquesta ocasió els assistents van poder veure una exposició de projectes de l’àmbit mèdic desenvolupats pels socis del Hub.

Va ser una jornada molt interessant que va comptar amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, mentora de l’associació, FENIN (Federación Española de Empresas de Tecnología Sanitaria) i CataloniaBio & Health Tech.

Esperem que l’any que ve es pugui repetir amb el mateix èxit d’interès i assistents.

En aquest vídeo podeu veure un resum de la jornada.