PREMI AL MILLOR ESTUDI D’ENGINYERIA DE PRODUCTE D’ESPANYA

Des de fa cinc anys, BUILD Magazine, una revista multidisciplinària en els camps de l’enginyeria, el disseny, l’arquitectura i la construcció, organitza un certamen on es premien diverses empreses de la indústria de tot el món independentment de la seva dimensió i del temps que portin establertes.

El passat any 2020 va ser molt dur per a la majoria de les empreses a nivell mundial a causa de l’afectació que va tenir el Covid-19 en totes elles. De totes maneres els premis Construction & Engineering 2020 no s’han cancel·lat i han continuat valorant la dedicació al client, la innovació, el creixement empresarial, la longevitat, la reputació, l’opinió dels clients i l’actuació comercial de les empreses dels sectors de l’enginyeria i la construcció.

Des de Designplast podem estar orgullosos d’anunciar que hem estat una de les empreses guardonades en els premis Construction & Engineering 2020 com a Millor estudi d’Enginyeria de Producte d’Espanya l’any 2020. Rebre aquest premi és tot un honor per a nosaltres ja que avala el nostre recorregut com a empresa dedicada al disseny de producte i a l’enginyeria durant tots aquests anys.  També ens agradaria fer especial menció a tots els clients que ens han recolzat i han confiat en la nostra experiència durant tots aquests anys, gràcies a ells hem arribat fins aquí.

Per nosaltres és de gran importància fer la feina ben feta, d’una manera ràpida i eficaç. Sempre pensem en la millor opció pels nostres clients tant a nivell funcional com econòmic, perquè la seva satisfacció és el que ens motiva cada dia per avançar en el nostre camp mitjançant la recurrent formació en innovació, tècniques de disseny i producció punteres, formar part de clústers especialitzats i així d’aquesta manera millorar cada dia la nostra feina i els serveis que oferim, més complets i precisos.

El diari setmanal el 9 nou, ha destacat el premi atorgat de millor estudi d’enginyeria de producte d’Espanya 2020 en la secció d’economia. Poden llegir la notícia completa aquí.