FIRA MEDICA I COMPAMED 2019

Un any més hem viatjat a Düsseldorf per a estar presents a la fira MEDICA i COMPAMED que va tenir lloc del 18 al 21 de novembre del 2019. Aquesta fira és un mercat global de tecnologia i productes mèdics on professionals d’arreu del món fan negocis en els més de quinze pavellons destinats concretament a electromedicina, tecnologia de laboratori, fisioteràpia, equipament de laboratori i molts més.

Des de fa vint any en el marc de la fira MEDICA cada any organitza el Health Brokerage Event. El seu objectiu és ajudar empreses de tot el món relacionades amb les tecnologies mèdiques, universitats i institucions de recerca a trobar socis a Europa i fora d’ella per al desenvolupament de productes, acords de fabricació i llicències, col·laboracions de distribució, empreses conjuntes o altres tipus de col·laboració. Aquest esdeveniment té lloc durant tres dies matí i tarda.

El mètode de participació en aquest esdeveniment és molt senzill, aquesta també la clau del seu èxit, uns mesos abans del certamen les empreses i organitzacions que es volen presentar al Health Brokerage Event, s’inscriuen en una plataforma on expliquen qui són i què busquen en aquest esdeveniment. Així doncs, a través d’aquesta plataforma es preseleccionen i s’acorden moltes reunions que tindran lloc els dies de la fira. Durant els darrers anys, l’esdeveniment a comptat sempre amb uns 350 participants d’uns 40 països i amb 700 reunions.

Designplast ja fa dos anys que participa en aquest esdeveniment i n’ha tret molt bones sensacions, aquest any només hem participat un dia però ha estat molt productiu, amb moltes reunions acordades i possibles projectes. Esperem que l’any que ve hi puguem participar d’una manera molt més activa com vam fer l’any passat, junt amb la Cambra de Comerç de Barcelona i ACC10 (Generalitat de Catalunya).