UN ANY MÉS, DESIGNPLAST ASSISTEIX A LA MEDICA

Els dies 16 i 17 de novembre Designplast va estar present a la fira Medica 2021, a Düsseldorf. Aquesta és una fira líder del sector mèdic a nivell mundial, la seva gran reputació com a font d’informació de referència en l’àmbit de la medicina fa que sigui el punt de trobada de la indústria mèdica internacional. La Medica porta més de 40 anys essent l’esdeveniment més important en l’àmbit de les tecnologies mèdiques i s’ha establert en el calendari de tots els experts.

La Medica, al ser la fira mèdica més gran del món, atrau a moltíssima gent de diferents països, per ser més precís, atrau a varis milers de visitants de més de 50 països en els pavellons. Aquest any 2021 ha tornat al format presencial, Designplast va tenir l’oportunitat d’assistir a les diferents reunions organitzades pel MEDICA Healtcare Brokerage Event, un esdeveniment molt interessant on es creen sinèrgies entre empreses.

En aquesta edició, Designplast va compartir l’estand de la Cambra de Comerç amb el BCN Medicare Industrial Hub, grup del qual forma part. Des de l’estand, es van atendre els visitants interessats i es van promocionar tots els serveis i solucions que s’ofereixen des del hub en l’àmbit de les tecnologies mèdiques. El grup d’empreses que formen el BCN Medicare Industrial Hub va representar el hub i Catalunya d’una manera excel·lent, amb una molt bona cohesió tant dins com fora la fira.

Designplast també va aprofitar per visitar empreses expositores de diferents àmbits del sector en el total dels 13 pavellons de la fira. Com cada any, la fira s’ha dividit entre la part Medica i la Compamed on s’han pogut visitar professionals dels sectors de l’ortopèdia, microelectrònica, equipament mèdic…

Malgrat haver-hi menys representació d’expositors que l’edició del 2019, enguany ha estat una fira molt productiva per a Designplast ja que ha aconseguit contactes molt interessants amb possibles col·laboracions futures.