A L’ENTREGA DE PREMIS DELS A’DESIGN AWARDS

El passat 19 de juliol de 2023 es va celebrar l’entrega de premis dels A’Design Award & Competiton al Teatro Sociale de la ciutat de Como. Un esdeveniment de disseny a nivell internacional en el que hi va ser present nostra dissenyadora de producte, Cristina Castells, aquest cop amb condició de jurat.

A l’entrada, una catifa vermella estesa convidava a entrar a l’interior del teatre; els assistents, vestits d’etiqueta, prèviament posaven per al fotògraf en el photocall que l’organització havia muntat per a l’ocasió. Realment tot l’ambient generava molta expectació als turistes i a les persones que passejaven per aquella zona.

Un cop dins ens esperava la rèplica de l’Scala di Milano amb uns violinistes que ens donaven la benvinguda al so d’una clàssica. L’esdeveniment va començar a tres quarts de set del vespre, amb les entregues de premis del millor dissenyador de l’any per a Kevin Chu, seguidament l’empresa més innovadora que se li va atorgar Cerrad i finalment pel dissenyador revelació.

La jornada va anar seguida de les entregues als premiats de diverses disciplines en els guardons de platí, or, plata, bronze i ferro. Dissenyadors de diferents parts del món es van aplegar en una celebració que va està emmarcada pels agraïments als respectius equips i també sobretot a les famílies que sempre donen suport en els moments més difícils.

Un cop finalitzada l’entrega de premis, organitzadors, dissenyadors i jurat es van reunir a la Sala Bianca on van poder gaudir de l’exposició de tots els productes premiats i un petit piscolabis amenitzat per un pianista. Va ser el moment perfecte per poder conèixer els guanyadors personalment i fer xarxa entre els professionals del sector.

Va ser una diada molt especial per a tots els assistents, guanyadors, organitzadors, jurat… ja que tinguessin el rol que tinguessin, a tots els unia un punt en comú, la passió pel disseny.