EL MÈTODE DE LES 3e

El mètode de les 3e és un procés de treball que representa els valors, l’essència i la manera de treballar de Designplast. Aquest sistema es creà amb la finalitat d’optimitzar tota la cadena de valor en el procés del desenvolupament del producte, des de la fase conceptual i d’enginyeria fins a l’entrega del producte acabat. Però què signifiquen aquestes 3e? Eficiència, Econòmic i Ecològic.

3e: Eficiència

A Designplast treballem de manera eficient, quan tenim un projecte busquem la millor i ràpida solució però sempre desenvolupant el projecte de manera minuciosa. L’eficiència està en l’ADN de la nostra empresa així que treballem perquè els nostres productes també ho siguin, tant a nivell conceptual com de fabricació i logística.

3e: Econòmic

La nostra metodologia de disseny està pensada en tot moment perquè el client s’estalviï costos en la fabricació. Coneixem molt bé els processos de fabricació així que quan dissenyem sistemes o productes, sempre els tenim en ment. Per tant, sense deixar mai de banda l’estètica, optimitzem la geometria perquè els processos i utillatges per fabricar el producte en qüestió siguin més rentables pel nostre client.

3e: Ecològic

El 80% de l’impacte ambiental de determinats productes es crea durant les primeres fases del disseny. Per aquest motiu sempre dissenyem amb l’ull posat al medi ambient, és un problema que ens afecta a tots i entre tots hi hem de posar remei. A l’hora de desenvolupar un producte sempre aconsellem el material més adequat i a l’hora de fabricar-lo sempre comptem amb productors locals i de confiança.

Els productes resultants d’aquest mètode tenen un punt diferencial que beneficien tant al client com al medi ambient.

Si pensa que el mètode de les 3e és un bon sistema i li agradaria aplicar-lo en els seus productes, posis en contacte amb nosaltres i l’assessorarem de com aconseguir-ho.