DESIGNPLAST FORMARÀ PART DEL NOU HUB MÈDIC, EL BCN MEDICARE INDUSTRIAL HUB

El passat mes de juny es començà a gestar la creació d’un nou grup d’industrials del sector de les tecnologies mèdiques, el BCN MEDICARE INDUSTRIAL HUB.

Aquest és un nou hub dedicat exclusivament a l’àmbit de la fabricació de productes sanitaris el qual el conformen 7 empreses especialitzades en cadascun dels punts de la cadena de valor començant per l’enginyeria i el disseny de producte, mecanització de components, planxa, fabricació de circuits electrònics, injecció de productes plàstics, entre altres. Gràcies a les altes capacitats de les empreses, el BCN MEDICARE INDUSTRIAL HUB pot oferir un servei integral i 100% local de nous productes sanitaris.

Designplast s’incorpora al hub com a empresa de disseny industrial i enginyeria amb l’objectiu d’aportar tots els seus coneixements i creativitat en l’àmbit de les tecnologies mèdiques i nous materials.

Gràcies a aquest nou grup,  les empreses del sector sanitari es podran beneficiar d’un teixit industrial nacional que els proporcionarà productes de qualitat i d’una alternativa als centres de fabricació deslocalitzats els quals durant els últims anys han demostrat que comporten retards i problemes de subministrament.

Actualment hi ha diverses accions preparades per a la promoció del grup: a principis del mes d’octubre es farà la presentació oficial de la pàgina web del hub, ben entrat mes de novembre, en el marc de la fira Medica de Düsseldorf, hi haurà una petita representació del hub a l’estand de la Cambra de  Comerç de Barcelona on tots els interessats rebran informació detallada d’aquest nou grup d’empreses.